01 Services
réparation toiture

Dakreiniging bedrijf
in Knokke

recherche de fuite toiture
Wilt u de huidige staat van uw dak controleren en werkzaamheden uitvoeren om de levensduur ervan te verlengen? Moet de waterdichtheid en isolatie van uw dak worden verbeterd? Dakonderhoud is de oplossing. SOS ROOF Knokke kan u hierbij helpen door snelle reinigingsdiensten aan te bieden voor alle soorten daken.
EEN NOODINTERVENTIE NODIG HEBBEN OP JE DAK ?

Wat kunt u verwachten van dakreiniging ?

Een verwaarloosd dak wordt aangetast door dode bladeren, mos en schimmels. Daarom wordt het dak regelmatig gereinigd om deze verontreinigingen, die de achteruitgang van het dak kunnen versnellen, te verwijderen. Het eenvoudigste proces is het dak te borstelen alvorens het met water te reinigen. Voor een meer professionele aanpak zijn schoonmaakmiddelen, een hogedrukreiniger en een waterafstotende coating nodig..

Wat zijn de voordelen van een dakreiniging ?

Hoe meer u uw dak regelmatig onderhoudt, hoe meer u grote renovatiewerkzaamheden uitstelt. Dakreiniging geeft u ook het voordeel van :

  • Beter presterende dakbedekkingsmaterialen
  • Verjonging van het dak voor toegevoegde waarde
  • Volledige dakdiagnose
  • Verbeterde waterdichtings- en isolatiesystemen
  • Minder risico op koudebruggen en lagere energierekeningen

Wat uw verwachtingen ook zijn, SOS ROOF Knokke biedt u haar team van professionals aan die gespecialiseerd zijn in dringende interventies.

Wat zijn de beste weersomstandigheden voor dakreiniging ?

Het succes van een dakreiniging hangt vooral af van het weer. Voor de zekerheid geven we de voorkeur aan helder, droog, niet regenachtig of winderig weer. Vandaar het belang van een snelle reactie om aan al deze voorwaarden te voldoen. De beste seizoenen om in te grijpen zijn:

  • Lente om de schade van de winter te controleren
  • Herfst aan het einde van de bladval om de bladeren te verwijderen

In ieder geval staan onze deskundige dakdekkers klaar om met spoed in te grijpen.

Hoe vaak moet ik mijn dak schoonhouden ?

De frequentie van het reinigen van een dak hangt af van de leeftijd, het soort dakbedekking en de aanwezigheid van vegetatie in uw omgeving. Maar in het algemeen zult u moeten ingrijpen:

  • Twee keer per jaar het gebladerte verwijderen en de algemene toestand van het dak controleren.
  • Om de twee jaar voor een volledige reiniging
  • Elke 5 tot 10 jaar voor een dakbehandeling

Op elk van deze momenten komt het team van SOS ROOF Knokke met spoed naar u toe voor dakonderhoud.

Hoe maak ik mijn dak schoon ?

Voor een maximale doeltreffendheid vereist dakreiniging de juiste producten en wordt elk dakelement aangepakt.

Te reinigen delen van het dak

Dakreiniging begint bij de uitsteeksels om rommel te verwijderen en ervoor te zorgen dat ze waterdicht zijn. Ventilatie, dakkapel en raamverbindingen moeten ook worden gecontroleerd. De dakbedekking moet worden behandeld overeenkomstig het type en de kwaliteit van het materiaal. Vergeet niet de bevestigingssystemen, schoorsteenverbindingen, esthetische elementen en dakgoten.

Producten voor dakreiniging

Zeepsop kan effectief zijn, maar voor het verwijderen van mos en korstmos zijn specifieke schoonmaakmiddelen nodig. Voor een meer ecologische aanpak is het mogelijk zelfgemaakte mengsels te gebruiken. Deze omvatten bicarbonaat, citroenzuur, sodakristallen of waterstofperoxide.
Er bestaat echter een risico van verkleuring van de tegels wanneer zij in contact komen met bepaalde producten. Om dit te verhelpen komt SOS ROOF Knokke bij u thuis voor een dringende professionele reiniging.

Hoeveel kost een dakreiniging in Knokke ?

In Knokke kost een snelle dakreiniging gemiddeld 10 tot 15 €/m². De prijs van het reinigen van uw dak hangt ook af van de grootte van uw dak, de helling ervan en de moeilijke toegang. Aarzel niet om ons een dakreinigingsofferte te vragen voor het onderhoud van uw dak in Knokke.

Wie moet ik bellen om mijn dak te reinigen in Knokke ?

Met meer dan 30 jaar ervaring beschikt SOS ROOF Knokke over de nodige knowhow om uw dak te reinigen. Onze diensten, zowel forfaitair als op offerte, zijn goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappijen in België. Onze dakdekkers zorgen ervoor dat deadlines en kwaliteit worden gehaald. En dit, terwijl ze je begeleiden tijdens je hele project.

Andere diensten

Dakreiniging is effectief in het verwijderen van vuil en bladeren. Om het ontstaan van mos te voorkomen, is het ook nodig om :

ONZE KRACHTEN

03 avantages
sosroof