01 Services
réparation toiture

Nooddak
herstellingsbedrijf Knokke

reparation toiture
Hebt u problemen met waterdichting en waterlekkage die dringend werk vereisen? Bent u op zoek naar een vakman voor een snelle dakreparatie? SOS ROOF Knokke beschikt over een team van professionele dakdekkers voor dringende dakherstellingen. Onze experts zorgen vanaf het begin voor alle soorten dakreparaties.
EEN NOODINTERVENTIE NODIG ?

Wanneer moet het dak worden gerepareerd ?

Wanneer het dak uw woning niet meer doeltreffend beschermt, moet u echt herstellingswerken uitvoeren. Dit gebeurt vaak na het regenseizoen wanneer vocht en schimmel op het plafond woekeren. Er zijn ook andere tekenen die kunnen wijzen op een slecht werkend dak:
:

  • Lekken in het dak
  • Gebroken of verschoven tegels
  • Dakelementen die eraf dreigen te vallen
  • Daken die te oud zijn en als onveilig worden beschouwd

Onze oplossingen voor dakherstellingen in Knokke

Wat de vorm ook is, wij repareren alle soorten daken. Omdat elk project uniek is, passen wij ons werk aan de behoeften van de locatie aan.

Inspectie van de staat van het dak

Onze interventie bij u thuis begint met een gedetailleerde inspectie van alle onderdelen. Een snelle blik is genoeg om te zien:
– Verkleuring van het plafond en de muren duidt op een waterdichtheidsprobleem

  • Verkleuring van het plafond en de muren duidt op een waterdichtheidsprobleem
  • Mos en schimmel op de tegels
  • Dode bladeren in de dakranden en goten.
  • Rollen van asfalt shingles
  • Blaren en barsten op de zinkelementen
  • De resultaten van de diagnose bevestigen het type oplossing dat moet worden aangepast en de kosten die in de raming moeten worden gedetailleerd.

Vervanging van tegels

Na zware regenval verschuiven, scheuren of breken sommige tegels. Wij zorgen voor de vervanging. En we doen dit met respect voor de kwaliteit van de dakbedekking.

Infiltratie van oude daken

Dakbedekkingselementen verouderen door de effecten van tijd, zon, sneeuw en regen. Hoe ouder het dak, hoe groter het risico van waterinfiltratie. Wij voeren dringende reparaties uit voor uw oude woning in Knokke.

Prijzen voor dakherstellingen in Knokke

In België varieert de prijs van dakreparaties naargelang het uit te voeren werk en het type dakbedekking. Voor een metalen dak bedragen de gemiddelde kosten 400 euro. Voor een leien dak is de gemiddelde startprijs 600 euro. Asfalt shingles kosten € 350.
Aarzel niet om ons een offerte te vragen om de kosten van uw dakreparatie te schatten.

SOS ROOF Knokke, ons dakdekkersbedrijf voert uw dringende werken uit

SOS ROOF Knokke is een Belgische verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in dakwerken. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied. U kunt erop rekenen dat onze professionele dakdekkers u gedurende uw hele project begeleiden. Ter plaatse garanderen wij deskundigheid, kwaliteit en naleving van de termijnen.

Andere diensten

Dakreparaties dragen bij tot het behoud van uw gebouw. Voor meer efficiëntie bieden wij ook andere diensten aan:

ONZE KRACHTEN

03 avantages
sosroof