01 Services
Recherche de fuite

Daklekkage opsporen
een noodgeval in Knokke

recherche fuite toiture
Heeft u problemen met scheuren, verschoven dakpannen of lekkages op een plat dak? SOS ROOF Knokke biedt u een dakdiagnoseservice aan. Als u ook water begint te sijpelen op het plafond en de muren, bevestigt dit een noodsituatie. Ons team van gekwalificeerde dakdekkers komt bij u thuis, of het nu gaat om een zinken, leien of pannendak. Platte of schuine daken zijn voor ons geen probleem.
EEN NOODINTERVENTIE NODIG HEBBEN OP JE DAK ?

Uw technische dakaudit door deskundige professionals

Tijdens een technische dakaudit maken we de balans op van uw dak. Onze experts controleren de kwaliteit van de verschillende elementen van uw dak tijdens de inspectie. Na onze interventie ontvangt u een gedetailleerd rapport met vermelding van elk defect en de aanbevolen herstellingen. Dit gebeurt in volgorde van prioriteit, of het nu gaat om afdichting, reiniging of reparatie.

Aanpassing van de lekdetectiemethode aan elk type dak

Daklekkage betreft zowel zinken als leien en pannendaken. De aanpak verschilt alleen naar gelang van het soort dak (plat, hellend, enz.) en de te bereiken gebieden. Van de meest betrouwbare technieken is de elektrische pulsgenerator de moeilijkst te vinden lekken. Je hebt ook rookmelders, infrarood thermografie en endoscopische camera’s.

Het daklek repareren

Bij de reparatie van daklekkages wordt rekening gehouden met het type dakbedekking. SOS ROOF Knokke treedt op als professional om in functie van de omvang van de schade de beste aanpak te kiezen. U kunt een doeltreffend en duurzaam resultaat verwachten voor een betere bescherming van uw huis.

SOS ROOF Knokke, uw partner in daklekkagedetectie

Profiteer van onze 30 jaar ervaring voor de herstelling van uw daken in Knokke. Erkend door de verzekeringsmaatschappijen in België, biedt ons bedrijf diensten aan op forfaitaire basis of per offerte. Onze knowhow, kwaliteit en respect voor termijnen maken van ons de dienstverlener bij uitstek. Onze dakdekkers staan altijd klaar om naar uw wensen te luisteren en u tijdens uw hele project te begeleiden.

Andere diensten

ONZE KRACHTEN