01 Services
entretien de toiture

Dakonderhoud in Knokke
een dringende interventie

entretien de toiture

Wilt u uw dak waterdicht houden ? Wilt u de achteruitgang vertragen en mosvorming voorkomen ? Wil je geen volledige reparaties moeten uitvoeren? Vertrouw SOS ROOF Knokke uw nooddakonderhoud toe. Ons bedrijf beschikt over een team van professionele dakdekkers die gekwalificeerd zijn om snel in te grijpen op alle soorten daken.

EEN NOODINTERVENTIE NODIG HEBBEN OP JE DAK ?

Waarom een dak onderhouden ?

Dakonderhoud draagt bij tot het behoud van het dak. U zorgt ervoor dat het dak zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt en het gebouw blijft beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Er wordt regelmatig onderhoud gepleegd om eventuele storingen van het dak tijdig op te sporen. Dit gaat van ontbrekende tegels tot defecte dakgoten.

Wanneer moet u een dak onderhouden ?

Om beter bestand te zijn tegen het weer, bestaat het dak uit een heel systeem van beschermingsmiddelen. Elk element vereist een eigen aanpak. Om er zeker van te zijn dat alles in orde is, moet het dak na elke storm of storm worden onderzocht. U moet ook een jaarlijks onderhoud plannen. En vergeet niet om een professionele dakbedekking in te plannen, afhankelijk van de leeftijd van het dak. Terwijl nieuwe gebouwen slechts om de tien jaar worden gecontroleerd, moeten oudere gebouwen jaarlijks worden gecontroleerd. Om u te helpen biedt SOS ROOF Knokke het volgende aan :

Wat zijn de verschillende mogelijkheden voor dakonderhoud ?

Regelmatig dakonderhoud bestaat uit verschillende stappen. Te beginnen met de jaarlijkse controle, die kan worden gedekt door een dakonderhoudscontract. Afhankelijk van het soort dak, de leeftijd en de dakbedekkingsmaterialen is een professionele interventie elk jaar, elke twee jaar of elke tien jaar nodig. Als het dak in verval is, is een volledige renovatie noodzakelijk. Maar het gebeurt ook dat dakpannen verschuiven en andere delen van het dak loskomen. Voor uw veiligheid en die van uw buren sturen wij ons team van deskundige dakdekkers met spoed naar u toe.

Wanneer moet ik mijn dak schoonmaken?

Les travaux d’entretien toiture à Knokke se font par temps sec. Daarom is het het beste om te plannen:

  • Een eerste controle na de winter om te controleren op sneeuw- en vorstschade
  • Een tweede ingreep na de herfst om dode bladeren en mos dringend te verwijderen

Voor deze situaties beschikt SOS ROOF Knokke over een gekwalificeerd team om in geval van nood in te grijpen.

Wat kost dakonderhoud in Knokke?

De prijs van dakonderhoud hangt voornamelijk af van het soort materiaal en de grootte van het te bewerken oppervlak. Ook de kwaliteit van het materiaal telt mee. Gemiddeld moet u echter rekenen op 25 € per m² voor volledig dakonderhoud. Wij nodigen u uit om een offerte voor dakonderhoud aan te vragen voor een gepersonaliseerde offerte.

Wie moet ik bellen voor dakonderhoud in Knokke?

Het onderhoud van uw dak in Knokke vereist de tussenkomst van een vakman. Bij SOS ROOF Knokke komt u in contact met dakdekkers met meer dan 30 jaar ervaring. Onze diensten zijn afgestemd op uw behoeften en zijn erkend door de Belgische verzekeringsmaatschappijen. Gedurende het hele project staan wij u bij met raad en daad. En dit alles met een focus op kwaliteit en het halen van deadlines.

Andere diensten

Dakbedekking beperkt zich niet tot onderhoudswerkzaamheden. Ook zal moeten worden voorzien in :

Zie ook:

ONZE KRACHTEN

02 Voordelen
Sos Roof