01 Services
Rénovation de toiture

Dakrenovatie
in Knokke

renovation toiture

Gaat u een nieuw, efficiënter dak plaatsen ? Bent u van plan uw dak te repareren? Heeft u isolatiewerkzaamheden gepland ? SOS ROOF Knokke biedt een dakherstellingsdienst aan. Ons team van professionele dakdekkers komt bij u thuis om uw dak geheel of gedeeltelijk te vervangen. Als uw dak slechts in slechte staat is, kunt u zich ook beperken tot een schoonmaakbeurt of het verwijderen van mos. Wat uw behoeften ook zijn, aarzel niet ons een offerte te vragen voor een gepersonaliseerde offerte.

EEN NOODINTERVENTIE NODIG HEBBEN OP JE DAK ?

Wanneer het dak renoveren ?

Ziet u onregelmatigheden op uw dak? Zijn sommige tegels verzakt, terwijl andere scheuren of breken? Dan is het tijd voor een dakrenovatie. Hoe sneller u reageert, hoe meer u de schade door waterinfiltratie beperkt. Maar bovenal geef je jezelf de tijd om na te denken over de vervangende materialen. En in welke tijd van het jaar het weer goed genoeg is om aan het dak te werken.

Onze oplossingen voor dakrenovatie in Knokke

Om het dak zijn oorspronkelijke uiterlijk terug te geven en een zeker comfort te garanderen, bieden wij verschillende opties.
.

Nieuwe daken

Als uw dak te zeer beschadigd is, is een nieuwe dakbedekking de beste oplossing. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over koudebruggen en energieverlies. Bovendien ziet uw dak er weer goed uit, of het nu plat of hellend is.

Reinigen en verwijderen van mos van daken

Is uw dak volledig bedekt met mos? Heb je een paar afgebrokkelde tegels? Voor kleine reparaties biedt SOS ROOF een snelle service. Onze dakdekkers zorgen voor uw noodgevallen, zodat u niet te maken krijgt met omvangrijker werk.

Dakbedekking

SOS ROOF zorgt dus voor de plaatsing van nieuwe dakbedekking bij een nieuwe dakbedekking. Ons team van deskundige dakdekkers werkt in heel Knokke: Knokke-Heist, Ramskapelle, Westkapelle, enz.

Waarom een beroep doen op SOS ROOF Knokke, de specialist in dakrenovatie ?

Met meer dan 30 jaar ervaring in dakwerken deelt SOS ROOF Knokke zijn knowhow met u. Onze dakdekkers begeleiden u tijdens uw hele project. Ter plaatse zorgen wij ervoor dat deadlines en kwaliteit worden behaald. Onze diensten, zowel fixed price als op offerte, zijn goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen in België.

Andere diensten

Om de kwaliteit van een dak te behouden, zijn verschillende ingrepen nodig. Om u te helpen, bieden wij ook andere diensten aan.

ONZE KRACHTEN

03 avantages
sosroof