Beveiliging van daken
in Knokke

sécurisation de toiture
Weet u dat werken op hoogte altijd valrisico’s met zich meebrengt? Wilt u de veiligheidsnormen voor dakreparatie, -renovatie en -onderhoud toepassen? SOS ROOF Knokke beschikt over valbeveiligingssystemen voor optimale veiligheid tijdens onze werkzaamheden.
EEN NOODINTERVENTIE NODIG HEBBEN OP JE DAK ?

Daken beveiligen met collectieve bescherming

Zowel op een plat dak als op een hellend dak wordt collectieve bescherming sterk aanbevolen. Deze omvatten relingen, loopbruggen, ladders en valbeveiligingsroosters. Onze dakdekkers gebruiken ook wolfsprongen, beschermende roosters, verzwaarde barrières en markeringen.

Verankeringssystemen

Afhankelijk van de moeilijke toegang tot het dak en de duur van de werkzaamheden gebruiken wij verschillende niveaus van ankerpunten. Vaste ankerpunten van klasse A zijn voor permanent gebruik. Tijdelijke en verplaatsbare verankeringen van klasse B zijn geschikt voor snelle interventies. Er zijn ook horizontale flexibele zekeringsapparaten, bekend als “lifelines”, waaraan operators zich vastmaken.

H2: Valbeveiliging voor daken

Heeft uw dak al een reddingslijn? Onze dakdekkers brengen hun persoonlijke beschermingsmiddelen mee. Om vallen te voorkomen, gebruiken we harnassen, vanglijnen en verankeringsbanden. Op sommige plaatsen is het mogelijk een tijdelijke reddingslijn aan te brengen.

SOS ROOF Brabant zorgt ervoor dat uw dakreparaties en onderhoud volgens de veiligheidsnormen worden uitgevoerd.

Profiteer van onze knowhow en meer dan 30 jaar ervaring voor uw dakwerken. Wij begeleiden u tijdens uw project en garanderen kwaliteit en naleving van de termijnen. Onze diensten zijn goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen in België.

Andere diensten

Naast dakbeveiliging bieden wij ook andere diensten aan :

ONZE KRACHTEN