01 Services
Réparation goutière

Dakgootwerken Knokke
noodonderhoud en -herstelling

réparation gouttière
Zijn uw dakgoten niet meer bestand tegen de druk van het regenwater? Springen de gewrichten en vallen onderdelen uit elkaar? Begint de zolder te lekken? SOS ROOF voert uw dakgootreparatie, onderhoud en plaatsing uit in heel Knokke.
EEN NOODINTERVENTIE NODIG HEBBEN OP JE DAK ?

Hoe identificeer je een dakgootprobleem ?

Neemt de waterstroom in uw dakgoten af en worden ze steeds kwetsbaarder? Dit zijn de eerste tekenen van een storing. Andere tekenen zoals scheuren, gaten en losse voegen zijn niet misleidend.

Wat wij bieden voor uw dakgoten

Als de dakgoten het water niet meer afvoeren, krijgt u een ondergelopen dak. Om te voorkomen dat dit vocht door het dak en de gevel sijpelt, zijn hier onze oplossingen.

Noodreparatie van dakgoten

Om verdere vernieling van de dakgootelementen te voorkomen, repareren wij uw dakgoten met spoed. We pakken bijvoorbeeld de losse stukken opnieuw in en veranderen de verbindingen. We maken ook van de gelegenheid gebruik om scheuren en gaten te vullen. Bij zwaar beschadigde onderdelen is het beter de segmenten te vervangen.

Onderhoud met inbegrip van noodreiniging en verwijdering van dakgoten

Als het regent of de sneeuw smelt, brengt het water dode bladeren en boomtakken mee. Deze berg afval blokkeert de goot. Daarom bieden wij u een grondige reiniging van uw dakgoten. Bovendien houdt mos vooral van donkere, vochtige plaatsen. Daarom is het noodzakelijk om mos te verwijderen.

Plaatsen van goten

Profiteer van onze innovatieve aanpak van dakgootinstallatie. Onze dakdekkers behandelen alle soorten dakgoten. Of ze nu hangend of schuin zijn, van zink, aluminium, PVC of een ander materiaal.

Voordelen met SOS ROOF Knokke

Ons bedrijf is erkend door verzekeringsmaatschappijen in België en levert al meer dan 30 jaar dakwerken. Onze diensten zijn beschikbaar op basis van een vaste prijs of een offerte, zodat u gedurende uw hele project kunt profiteren van onze ondersteuning. Dankzij onze knowhow en ons professionalisme kunnen wij u kwaliteitswerk garanderen. En dit, met inachtneming van de gestelde termijnen.

Ander voordeel

Onze deskundige dakdekkers zorgen voor elk onderdeel van het dak. Aarzel niet om ons te contacteren voor andere interventies.

ONZE KRACHTEN