01 Services 
Reparation corniche

Kroonlijst
reparatie Knokke

réparation corniche
Vindt u dat uw drainagesysteem verslechtert en dreigt in te storten ? Heeft u last van waterinfiltratie op zolder ? SOS ROOF kan deze situatie verhelpen door uw kroonlijstwerkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om een herstelling, onderhoud of plaatsing van een kroonlijst, onze dakdekkers komen naar u toe in heel Knokke.
Heeft u een noodinterventie nodig op je dak ?

Wat wijst op een vervallen kroonlijst ?

De kroonlijst, die uit het dak steekt, heeft zowel een decoratieve als een drainerende functie. Regenwater van het dak gaat door de kroonlijst voordat het wordt opgevangen door de goten. In de loop der seizoenen wordt de kroonlijst blootgesteld aan de elementen en vertoont hij geleidelijk tekenen van verval. Deze omvatten patina’s, afbladderende verf en scheuren.

Ons werk aan uw kroonlijsten

Kroonlijsten kunnen worden gebruikt om het dak te versieren, passend bij de dakbedekking. Hiertoe behoren kroonlijsten van beton, PVC, polystyreen of geëxpandeerde glasparels. Onze interventies zijn aangepast aan uw kroonlijstmodellen.

Spoedherstelling kroonlijst in Knokke

Om de kroonlijst te herstellen, beginnen we met het verwijderen van de pleistersporen met een schraper. Dan kiezen we de juiste aanpak voor het materiaal. Bij een prefab betonnen kroonlijst wordt cement gebruikt om de schade op te vullen. Als de kroonlijst van polystyreen of PVC is, gebruiken we lijm en stopverf.

Spoedonderhoud, reiniging en ontschuiming van kroonlijsten in Knokke

Zoals elk ander deel van het dak kunnen kroonlijsten mos, dode bladeren en vuil bevatten. Onze dakdekkers komen dringend tussen om ze te reinigen, mos te verwijderen en te onderhouden.

Kroonlijst installatie

Onze vakmannen reizen door heel Knokke om uw dakgoten te plaatsen. Wij beschikken over de knowhow en de technieken die aan elk type materiaal zijn aangepast.

Voordelen met SOS ROOF Knokke

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring hebben wij een reputatie opgebouwd in dakreparaties. Bij SOS ROOF Knokke kunt u rekenen op onze knowhow, de kwaliteit van onze diensten en het respecteren van de termijnen. U krijgt ondersteuning tijdens uw hele project. Of het nu gaat om een pakket of een offerte, wij zijn erkend door de Belgische verzekeringsmaatschappijen.

Ander voordeel

Het hemelwaterafvoersysteem bestaat uit verschillende onderdelen. Voor het onderhoud van uw dak doen wij ook :

ONZE KRACHTEN

03 avantages
sosroof