01 Services
Sécurisation de toiture

Dakontschuiming
Knokke

recherche de fuite toiture
Zit uw dak helemaal onder het mos en vuil en moet het gesaneerd worden? Wilt u uw dak in zijn oorspronkelijke staat herstellen? Heeft u echt dakonderhoud nodig, maar is de helling erg steil? SOS ROOF Knokke garandeert u een veilige interventie. Ongeacht het type dak dat u heeft, onze dakdekkers werken met deskundigheid en professionaliteit.
EEN NOODINTERVENTIE EEN NOODINTERVENTIE OP JE DAK ?

Waarom zou ik mijn dak laten strippen ?

Mos groeit zeer snel op het dak. Dit komt door de aanwezigheid van vocht, licht en CO2 aan het oppervlak. Zonder enig ingrijpen zal deze vegetatie in de tegels wortelen en ze verzwakken. Je eindigt met een poreus dak dat niet langer beschermt tegen regenwater. Het verwijderen van mos van het dak is dus noodzakelijk om het dak te beschermen tegen deze invasie van groen. Maar bovenal geeft u uw oude dak een nieuw leven.

Wanneer is de beste tijd van het jaar om mos van een dak te verwijderen ?

Wind, regen en hoge temperaturen maken het moeilijk om mos van een dak te verwijderen. Voor een veilige interventie is het het beste om in de herfst te handelen. In deze tijd van het jaar is het droog. Aangezien SOS ROOF Knokke op spoedbasis werkt, maakt ons gekwalificeerd team gebruik van enkele regenvrije dagen om het mos te verwijderen.

Technieken om mos van het dak te verwijderen

Mos, schimmel en korstmos zijn moeilijk te verwijderen van het dak. Daartoe gebruiken wij verschillende benaderingen:

  • De manuele techniek: deze bestaat erin met een harde borstel het schuim los te maken alvorens met water af te spoelen.
  • De hogedrukspuitmethode: het verwijderen van mos met een hogedrukspuit vereist echte knowhow om kwetsbare materialen te behouden.

SOS ROOF Knokke beschikt over een team van gekwalificeerde dakdekkers voor dringende dakverwijdering.

Hoeveel kost een dakverwijdering in Knokke ?

In Knokke wordt de prijs van dakreiniging berekend per vierkante meter. De prijs is afhankelijk van de grootte van de te reinigen ruimte. Maar ook op de methode die moet worden gebruikt bij het verwijderen en de moeilijke toegang tot het dak. Gemiddeld moet u tussen 25 en 40 €/m² betalen voor een eenvoudige dakverwijdering. De kosten kunnen oplopen tot 60 € Aarzel niet om ons een offerte voor dakreiniging te vragen voor meer details.

Wie moet u vertrouwen om mos van uw dak te verwijderen in Knokke ?

Laat een professional het mos van uw dak verwijderen. Bij SOS ROOF Knokke begeleidt een team van deskundige dakdekkers u gedurende uw hele project. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied. U kunt dus rekenen op onze knowhow, de kwaliteit van ons werk en de naleving van de termijnen. Of het nu gaat om een vaste prijs of een offerte, wij hebben de goedkeuring van de verzekeringsmaatschappijen in België.

Andere diensten

Dakonderhoud is niet beperkt tot het verwijderen van mos. Voor een meer volledige interventie voeren wij ook :

ONZE KRACHTEN

03 avantages
sosroof