01 Services
Sécurisation de toiture

Uw dak
onderhoudscontract in Knokke

recherche de fuite toiture
Bent u bang voor schade door onopgemerkte lekkage? Om u gerust te stellen, houdt SOS ROOF Knokke uw dakstructuur nauwlettend in het oog. Ons bedrijf brengt u in contact met professionals in regelmatig dakonderhoud. Dit is om afspraken te maken over de voorwaarden van het dakonderhoudscontract voor een periodieke controle. Wilt u meer weten over deze regeling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
EEN NOODINTERVENTIE NODIG HEBBEN OP JE DAK?

Wat is een dakonderhoudscontract ?

Het dak beschermt uw gebouw, geeft het een architecturale stijl en garandeert de waarde ervan. Om u daarbij te helpen, bieden wij u een dakonderhoudscontract aan. Afhankelijk van het soort dak en de dakbedekking plannen we regelmatige onderhouds- en reparatie-intervallen. Ons team van deskundige dakdekkers komt naar u toe op het juiste moment.

Waarom is dit nodig?

Onderhoudswerkzaamheden aan het dak dragen bij tot de duurzaamheid ervan. Tijdens onze jaarlijkse inspecties maken we van de gelegenheid gebruik om elk onderdeel van het dak te controleren. In geval van breuk, lekkage of verplaatsing gaan wij over tot reparatie. Deze reactiviteit voorkomt dat u te maken krijgt met lekkage- of waterdichtheidsproblemen.

Wat omvat ons dakonderhoudscontract ?

In het contract voor dakonderhoud tussen de klant en het dakbedekkingsbedrijf wordt de onderhoudsfrequentie vastgelegd. Het vermeldt de periodes die geschikt zijn voor een inspectie. Namelijk in het voorjaar om het dak voor te bereiden op de wintervorst. In de herfst om mos en bladeren te verwijderen. Als u tevreden bent met de regeling, hoeft u alleen maar te tekenen.

Voordelen met SOS ROOF Knokke

Wij verzorgen al meer dan 30 jaar dakonderhoud. Dit geeft ons expertise en knowhow voor al onze interventies. Ons bedrijf is erkend door verzekeringsmaatschappijen in België en biedt diensten aan tegen een vaste prijs of op basis van schattingen. Ter plaatse zorgen wij ervoor dat deadlines en kwaliteit worden gehaald. En dit, terwijl ze u begeleiden tijdens de hele duur van het project.

Andere diensten

Omdat er verschillende ingrepen nodig zijn om een dak te verzorgen, zorgen wij ook voor :

ONZE KRACHTEN

03 avantages
sosroof