01 Ville
Knokke-Heist

Dakdekkersbedrijf met spoed
in Knokke-Heist

recherche de fuite toiture
Lekken, stilstaand vocht en mos beschadigen de dakbedekkingselementen. De schade bereikt al snel de dakranden en dakgoten. Heeft u dringend dakreparaties nodig ? Heeft u onderhoudswerkzaamheden aan uw dak ? SOS ROOF Knokke kan alle dakonderhouds-en herstellingswerken in uw gemeente uitvoeren
EEN NOODINTERVENTIE NODIG HEBBENe OP JE DAK ?

Onze oplossingen voor dringende dakwerken in Knokke-Heist

Een goed onderhouden dak biedt de bewoners comfort en veiligheid. U kunt ook rekenen op een goede energiehuishouding, want u verliest geen warmte via het dak. Om u op lange termijn van deze voordelen te laten genieten, vindt u hier de diensten van onze dakdekkers:

  • Dakdiagnose en lekdetectie
  • Reparaties aan het dak
  • Dakonderhoud : reiniging, mosverwijdering, dakonderhoudscontract
  • Veiligheid op het dak

Andere diensten

Of het nu regent of sneeuwt, het dak fungeert als een barrière tegen vocht. Het dak wordt aangevuld door de zinken elementen, die het water naar de goten leiden. Om ervoor te zorgen dat dit systeem goed werkt, verzorgen onze dakdekkers ook de goten en kroonlijsten.

  • Reparatie en onderhoud van dakgoten
  • Reparatie en onderhoud van kroonlijsten

Wij doen ook renovatie en dakbedekking, maar dit is geen nooddienst.

Voer onderhoud of herstelling van uw dak uit met SOS ROOF Knokke

Meer dan 30 jaar ervaring heeft ons de nodige knowhow opgeleverd om uw dakwerken uit te voeren. Gedurende het hele project zullen onze experts u begeleiden en de kwaliteit van het werk garanderen. En dit, terwijl de deadlines worden gehaald. Onze diensten met vaste prijs en offerte zijn goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen in België.

Zie ook

ONZE KRACHTEN

03 avantages
sosroof